Επιστημονικά όργανα & Φαρμακευτικά προϊόντα

Πάγκοι κοπής

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα Σταθμών Επεξεργασίας Ιστολογικών παρασκευασμάτων κατασκευασμένων από ανοξείδωτο ατσάλι (τύπου ANSI 304) οι οποίοι πληρούν τις Διεθνείς Προδιαγραφές Ασφαλείας.

 

trimming tech photo Trimming Tech Series

 Ο επιτοίχιοι μακροσκοπικοί σταθμοί επεξεργασίας ιστοπαθολογικών παρασκευασμάτων Trimming Tech  του οίκου Bio-Optica Ιταλίας είναι εξοπλισμένοι με σύστημα απορρόφησης των αναθυμιάσεων 3 σημείων (προς τα κάτω στην επιφάνεια εργασίας, προς τα πίσω στην πλάτη της καμπίνας και προς τα πάνω στην οροφή της καμπίνας) το οποίο εξασφαλίζει ένα εργαστηριακό περιβάλλον απαλλαγμένο από τοξικούς και μολυσματικούς παράγοντες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Επιτοίχιοι, μονής όψεως, κλειστού τύπου (φέρει καμπίνα), κατασκευασμένοι εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου AISI 304 με λείες ενιαίες επιφάνειες χωρίς ραφές και κολλήματα και με στρογγυλεμένες άκρες.
  • Μεγάλης σταθερότητας, υποστηριζόμενοι από βάση που διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια.
  • Πλάτη με ράφια για την τοποθέτηση των διαφόρων εργαλείων, αναλωσίμων και μικροσυσκευών που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

 

 

 

69047-6392991

 DownDraft Grossing Tables (UCS Series)

Οι μακροσκοπικές τράπεζα επεξεργασίας παρασκευασμάτων DownDraft Grossing Tables UCS Series του οίκου KUGEL Γερμανίας είναι εξοπλισμένες με καθοδικό σύστημα απορρόφησης των αναθυμιάσεων και εξασφαλίζουν ένα εργαστηριακό περιβάλλον απαλλαγμένο από τοξικούς και μολυσματικούς παράγοντες. Η μέγιστη συγκέντρωση ατμών φορμόλης που μπορεί να ανιχνευθεί πάνω από την επιφάνεια εργασίας των τραπεζών είναι αμελητέα και βρίσκεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων για τους χρήστες. Οι τράπεζες κοπής συνδέονται με σύστημα εξαγωγής αερίων, του οποίου η έξοδος είναι πλευρικά τοποθετημένη στους πάγκους.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργούν με καθοδικό σύστημα απορρόφησης αναθυμιάσεων (Down-Draft).
  • Κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304.
  • Μεγάλη σταθερότητα, υποστηριζόμενη από βάση που διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια.
  • Μεγάλη επιφάνεια εργασίας η οποία μπορεί να είναι είτε μονής είτε διπλής όψεως ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε εργαστηρίου.

Οι παραπάνω Σταθμοί Επεξεργασίας Ιστολογικών Παρασκευασμάτων προσαρμόζονται και κατασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε εργαστηρίου.
DownDraft Grossing Tables UCS Series Catalogue: http://www.kugel-medical.de/index.php?id=300&L=1

4b97b73f-dd4b-4435-b87e-ccea38d3deee69047-6393061

 

 

 

Top